lauantai 6. maaliskuuta 2010

Ruuhet vesillä jälleen!

Näin sitä sitten alkaa tavallaan uusi aika Ruuhet-bändin historiassa. Eli nostimme pystyyn blogin. Tämän teimme siksi, että saisimme pidettyä elossa jonkinlaista liekkiä myös sähköisessä maailmassa. Tulimme viime treeneissä nimittäin siihen tulokseen, että olemme nyt soittaneet reilun viisi vuotta oikeastaan ilman tavoitteita. Kaikilla kuitenkin on pieni toive siitä, että pääsisimme edes keikoille ja siksi tämä pään nosto.

Meillä ei todellakaan ole vielä tietoa siitä, mitä tämä blogi tulee pitämään sisällään. Varmaankin sisältö tulee liittymään musiikkiin, sen tekemiseen, meidän tavoitteisiin ja mahdollisesti myös muiden musiikin arvosteluun. Yritämme saada niin tänne kuin muihinkin yhteisöihin kuvaa, videota ja sanaa. Eli jaa verkossa, jaa ystäville, jaa Twitterissä, jaa Facebookissa ja jaa ei tyhjiä poissa!

Tällä hetkellä eli maaliskuussa 2010, on bändissämme viisi jäsentä:
  • Sami - laulu, akustinen kitara + san. ja säv.
  • Petri - laulu, kitarat + san. ja säv.
  • Jori - rummut, perkussiot + säv.
  • Tomi - koskettimet + san. ja säv.
  • Jaakko - basso + säv.

Pyrkimys on treenata yhdessä kerran parissa kuussa. Se kuulostaa vähältä, mutta logistiikka sanelee säännöt. Laulu asuu Jyväskylässä, kitara viettää aikaansa Turussa, rummut majailee Helsingissä, koskettimet kyyhöttää Joensuussa ja basso hoitaa bisneksiään Espoossa. Yhteinen aika näille soittimille on tiukassa. Jännittäväksi tämän tekee se, että treenaaminen tapahtuu pääsääntöisesti Alavudella. 

Jokainen kuitenkin treenaa ja kehittelee juttuja tahollaan ja treeniviikonloppuina saadaan yllättävänkin hyvin aikaan. Ruuhilla on helposti keikallinen materiaalia. Puuttuu vain keikat. Sellainen on kuitenkin tarkoitus tämän vuoden puolella järjestää.

Tällainen aloitus tämä. Lisäilemme materiaalia tänne ja muualle pikkuhiljaa. Olkaa valmiita musiikkiin, jollaista ei muualta löydy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti